Martijn is sinds 2018 opgeleid Insights Discovery practitioner. Tijdens de intensieve opleiding leerde hij de achtergronden van het gedachtengoed van Insights. Hoe het werkt is simpel.

Gestart wordt met het invullen van een digitale vragenlijst met verschillende dillema’s over de dagelijkse voorkeuren en keuzes in je werk. Insights maakt op basis van deze voorkeuren een unieke en persoonlijke rapportage. Gegarandeerd klopt meer dan 90 % van de informatie en voelt het of ze je daar al jaren kennen.

Coaching aan de hand van de inzichten uit Insights Discovery past prima bij de doelstelling van SamenWijzer. Het antwoord vinden op de vraag: Wat voeg jij toe aan het leven van een kind?

Verschillende professionals gingen je voor en ervaarden de impact van de gesprekken op hun verdere loopbaan en functioneren. Zoals één van onze klanten dit voorjaar het mooi omschreef: Door de gesprekken kreeg ik meer inzicht in mezelf en hoe ik me tot andere verhoudt. Ik zal niet snel vergeten dat ik op een moment ontroerde door de puzzelstukjes die op zijn plek vielen. Ineens zag ik voor me hoe ik nog meer kan betekenen voor de mensen waar ik leiding aan mag geven. Martijn coacht met humor, soms confronterend maar altijd met een veilige en warme ondertoon.

Meer informatie over Insights Discovery vind je op www.insightsbenelux.com.

Wil je meer weten en vrijblijvend verkennen welke mogelijkheden er zijn? Bel rechtstreeks met Martijn voor een afspraak: 06 – 156 99 214.