Doe de gratis scan om jullie kwaliteitssysteem te evalueren!

Gratis scan

SamenWijzer

Martijn Schoonaard en Peter Kerkhof kenden elkaar al meer dan twintig jaar toen ook hun carrières elkaar kruisten. Martijn werkte in het onderwijs; als schoolleider, lead auditor en stafmedewerker kwaliteit. Peter in de auditing en als compliance adviseur. Beiden hadden in hun werk hetzelfde standpunt: in de kwaliteit gaat het erom dat je doet wat je belooft.

Van reactief naar proactief

Het was in de tijd dat Martijn van verschillende kanten complimenten kreeg voor de manier waarop hij zijn interne auditteams gesprekspartner had gemaakt voor het borgen van kwaliteit: van proactief naar reactief. Niet alleen de interne organisatie was enthousiast over zijn aanpak, ook de onderwijsinspectie was dat. Toen andere stichtingen bij hem aanklopten om hen mee te nemen in zijn aanpak, besefte hij dat hij die aanpak moest zien te professionaliseren.

SamenWijzer: doe wat je belooft

Met Peter ontwikkelde Martijn een kant-en-klaar programma waarmee je in het primair onderwijs grip krijgt op je kwaliteit. Via een gemeenschappelijke en waarderende taal, werken aan draagvlak, het trainen van interne auditors en het continu reflecteren borg je als stichting het streven naar kwaliteitsverbetering. Je gaat doen wat je belooft. Je gaat daadwerkelijk waarde toevoegen aan het leven van een kind.

De begeleiders

Martijn Schoonaard

Peter Kerkhof

NEEM CONTACT OP

Wil je meer grip op kwaliteit? Heb je vragen over de SamenWijzer aanpak of over het seminar? Bel ons. Of stuur je vraag:

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL*
  TELEFOON *

  ONDERWERP

  BERICHT *