KWALITEITSZORG IN HET ONDERWIJS

  Waarderend werken aan kwaliteit. Start vandaag!

  Wil jij voorspelbare kwaliteit leveren? Verzand je in papierwerk en heb je moeite om de vertaalslag te maken naar de praktijk? Kom dan nu in actie. SamenWijzer helpt organisaties in het primair onderwijs om weer grip te krijgen op kwaliteit.

  SamenWijzer zorgt ervoor dat kwaliteit door de hele organisatie gedragen wordt en dat jij in control bent.

  Van vinken naar vonken

  SamenWijzer gaat met jullie eigen medewerkers aan de slag om kwaliteit tastbaar en praktisch te maken. We gaan zorgen voor meer draagvlak zodat kwaliteit geen afvinklijstje meer is.

  Onderwijsorganisaties enthousiast over SamenWijzer

  SamenWijzer is ontwikkeld door Martijn Schoonaard en Peter Kerkhof. De een werkzaam in het onderwijs, als schoolleider, lead auditor en stafmedewerker kwaliteit. De ander in de auditing en als compliance adviseur. SamenWijzer is het sluitstuk tussen de interne organisatie en de onderwijsinspectie.

  Met een hands-on aanpak mentaliteit en daadkracht gaan ze met jou aan de slag om kwaliteitsverbetering op jouw school eenvoudig en praktisch te maken. Begin vandaag en ga het gesprek aan.

  Onze partners en opdrachtgevers

  Waarderend onderzoeken

  We verleggen de focus van ‘wat gaat mis en moet beter’ naar ‘wat gaat goed en willen we meer van’. Op deze manier bereiken we draagvlak en motivatie. Het waarderend auditen (Appreciative Inquiry) ligt aan de basis van de SamenWijzer aanpak.

  Mis niets en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  Jouw organisatie en SamenWijzer

  Wil je weer grip op de kwaliteit in jouw school? Heb je vragen over de SamenWijzer aanpak of wil je een vrijblijvend sparren? Bel ons!
  Of stuur ons een bericht via het contactformulier. We komen graag met jou in contact.

  Volg ons ook op