Seminar ‘De Kracht van waarderen’

Boek seminar

Kom naar één van onze seminars!

SamenWijzer organiseert samen met het Instituut voor Interventiekunde drie seminars in drie verschillende steden. Key note spreker Simone Mark van het Centrum voor Pedagogisch contact neemt deelnemers mee in haar visie op de noodzaak tot (pedagogisch) contact, tot verbinding.

Waarom mag je het seminar ‘De Kracht van Waarderen’ niet missen? In veel organisaties ligt de focus op problemen en op korte termijn oplossingen. Er ontstaan steeds nieuwe problemen en nieuwe oplossingen en er verandert soms weinig. Waarderend onderzoeken en waarderend werken werkt vanuit een ander perspectief: er gebeurt in iedere organisatie namelijk al veel goed, dingen waar je meer van zou willen. Die waarderende houding en de toepassing daarvan op het gebied van kwaliteitszorg en inclusief onderwijs, daar gaat dit seminar De Kracht van Waarderen over.

Buitensociëteit Zwolle

31 maart 2021

Evoluon Eindhoven

7 april 2021

Oude Stadhuys Gouda

20 april 2021

De seminars worden georganiseerd samen met onze partner De Kracht van Waarderen.
Via de button word je doorgestuurd naar hun website waar je je kunt inschrijven voor een van deze seminars.
Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust en we vertellen je er meer over.

INSCHRIJVEN

Wat levert deze dag je op?

Kwaliteit in het onderwijs is meer dan alleen toezicht, verantwoording en een cyclus. Kwaliteit gaat over kinderen en kansen. Over samenwerken. Over hoe medewerkers, leerkrachten en kinderen zich thuisvoelen op school. En het gaat over waardering. Waarderen is zien wat er is, wat goed gaat, wat aandacht behoeft en datgene waar je je naartoe wilt bewegen versterken. Tijdens de seminars bundelen we de kracht van waarderen samen met onderwijsprofessionals, schoolleiders, bestuurders, en wie zich nog meer thuis voelt bij dit onderwerp. Het interactieve programma bestaat uit lezingen, diverse workshops en biedt ruime mogelijkheid om in dialoog te gaan met sprekers en andere deelnemers.

Ben jij erbij op 31 maart, 7 april of 20 april?

BEKIJK PROGRAMMA